Fisioteràpia i acupuntura.

FISIOTERAPIA HOLÍSTICA

Sóc la Núria Moncasi, fisioterapeuta especialitzada en escoliosi mètode Schroth i també especialitzada en medicina tradicional xinesa.

Després de diversos anys exercint com a fisioterapeuta, em vaig veure en la necessitat de poder contemplar i treballar el focus del problema més d’arrel intentant buscar el seu origen.

Mitjançant el treball muscular i de les seves fàscies, juntament amb el tractament global en MTX, el pacient pot arribar a tenir uns beneficis globals.

Tinc molt present una bona higiene postural, així com el treball correcte de la musculatura per a un bon funcionament de l’aparell locomotor per tal de prevenir abans que tractar certes patologies.

Sense oblidar-nos del tracte digestiu, que també té el seu paper rellevant quan parlem de l’abordatge general de la persona.

“Un bon abordatge de la persona de manera integral ens ajuda a poder donar un benestar i una qualitat de vida a aquesta persona. “


Abordatge de l’escoliosi

L’escoliosi és una desviació de la columna. El mètode Schroth és una tècnica emprada en fisioteràpia pel tractament de l’escoliosi idiopàtica i altres alteracions de la columna vertebral. Saber diagnosticar a temps una escoliosi o tractar-la quan és necessari farà que la persona integri millor la seva columna millorant la seva qualitat de vida.


Rearmonització postural

Treball postural basat en exercicis d’estiraments actius globals i reforç de la musculatura. Reequilibrar les cadenes musculars i articulars millora la postura i alleuja el dolor.


Medicina Tradicional Xinesa

Medicina mil·lenària per prevenir, diagnosticar i tractar disfuncions o malalties. La MTX tracta de recuperar l’equilibri del cos i la seva harmonia. Inclou acupuntura, moxibustió, auriculoteràpia, ventoses, alimentació energètica entre d’altres.

Mitjançant el diagnòstic per la llengua i el pols, es pot diagnosticar diferents estats energètics de la persona per tal de donar una informació detallada de la seva disfunció al professional.

Demana hora per una consulta.

Gràcies pel teu missatge. Et contestarem el més aviat possible.
Hi ha hagut un error a l'enviar el missatge. Si et plau, torna-ho a provar.