Membres de l’equip mèdic de Vitamèdic han col·laborat en un projecte humanitari al Txad que té com a objectiu dotar a aquest territori d’infraestructures i de professionals sanitaris capaços d’atendre les necessitats mèdiques de la capital del país, el cinqué més pobre de tot el món.

Aquest projecte, que va néixer el 2002 impulsat per l’Hospital d’Igualada junt amb d’altres entitats, ha permès donar cobertura sanitaria a la ciutat i rodalies amb un centre de 182 llits, una Facultat de Medicina i Infermeria, un centre d’allotjament pels estudiants i una zona d’hospitalització privada.

Es calcula que en uns 10 anys, l’hospital serà autònom, però fins aleshores, es precisa de la col·laboració econòmica i de professionals disposats a participar-hi de forma altruista. D’aquesta forma, diferents profesionals sanitaris han realitzat curtes o llarges estades en els hospitals construïts (Hospital Le Bon Sanmaritain i Hospital de Beboro) per tal de realitzar múltiples tasques en els diferents àmbits i especialitats mèdiques com ginecologia, pediatria, medicina interna o cirurgia, entre d’altres.

Veure més informació.

Subscriu-te al nostre butlletí.

Estaràs al dia dels nous articles.

Gràcies pel teu missatge. Ja s'ha enviat.
S'ha produït un error en intentar enviar el vostre missatge. Siusplau, intenta-ho més tard.

Continuar llegint

Contacta’ns per a qualsevol consulta.

Truca’ns al 973 311 894

o escriu-nos aquí

Estarem encantats d’ajudar-te.