Llevadora i consultora de lactància IBCLC.

La llevadora és una professional especialitzada, dedicada a la dona i als seus processos vitals. Acompanya, aconsella i assisteix durant les diferents etapes de la vida de la dona en la salut sexual i reproductiva. Des de l’adolescència fins la vellesa.

Una IBCLC és l’únic professional de la salut certificat internacionalment per en el maneig clínic de la lactància materna i l’alletament. Caldrà la reacreditació cada 5 anys com a medi per garantir l’actualització dels coneixements de la consultora.

Servei que oferim a Vitamèdic Urgell:

Curs de preparació al part en grups reduïts de 6 parelles com a màxim: sessions setmanals de 2h

Curs de preparació al part exprés: Pensat per aquelles parelles que no tenen tot el temps que voldrien o necessiten uns horaris molt específics . L’adaptem a les necessitats de cada família.

Seguiment de l’embaràs de baix risc

Suport emocional i acompanyament de l’embaràs d’alt i baix risc

Pack postpart: Inclou dues visites de la nostra llevadora a domicili o al centre, també servei de whatsup i trucades il·limitades durant 7 dies a la setmana 2 primers mesos del nadó amb la llevadora per poder resoldre qualsevol dubte de forma ràpida i professional.

Consulta lactància IBCLC: Per totes les mares i nadons que tenen dificultats grans o petites amb la lactància, també per aclarir dubtes i preguntes respecte la lactància materna o artificial.

Tallers de lactància materna per embarassades, mares i pares amb lactants.

Demana hora per una consulta.

Gràcies pel teu missatge. Et contestarem el més aviat possible.
Hi ha hagut un error a l'enviar el missatge. Si et plau, torna-ho a provar.