Osteopatia.

La OSTEOPATIA, una teràpia únicament manual, complementària a la medicina convencional que té com a objectiu la prevenció de les lesions, i conservar i millorar la salut general. Amb la osteopatia volem reequilibrar el teu cos. El nostre és un enfoc global, treballem en el sistema mecànic (múscul esquelètic), nerviós i fluídic per proporcionar-te benestar.
Amb la osteopatia podem tractar des de nadons a ancians, passant per infants, joves i adults tot adaptant el tractament a la problemàtica de cada pacient. Tractem l’individu en el seu conjunt, tot oferint una atenció individual i personalitzada. El nostre objectiu és anar a buscar la causa del problema, no només tractar la simptomatologia.

Fisoterapeuta amb més de 10 anys d’experiència i osteòpata. Tracaments pediàtrics des del naixement fins l’edt adulta.

El nostre desig és donar una resposta a les pacients que pateixen dolors menstruals intensos, pacients que tenen seqüeles a nivell pelvià després del part (adherències, dolors o tibantor en la cicatriu de l’episiotomia,…), dones i noies amb dolor o disfunció durant les relacions sexuals, problemes d’infertilitat que no tenen causa orgànica,…

És conegut que durant l’embaràs apareixen dolors diversos degut al fort canvi general que pateix el cos, i que el tractament farmacològic està molt limitat en aquestes circumstàncies. Des de la osteopatia oferim la possibilitat de tractar tots aquests dolors d’una manera segura per la mare i pel fetus, i no només això, sinó que millorem l’entorn fetal per a fer possible el seu millor desenvolupament i treballem a nivell de la cavitat pelviana per tal de facilitar tot el procés del part.

I un cop ha nascut el nadó, podem seguir el tractament! Podem començar-lo el primer dia de vida. En aquesta especialitat la osteopatia busca solucionar els problemes actuals del nadó com poden ser còlics, alteracions respiratòries i del sistema digestiu, torticolis congènites, irritabilitat,… però també prevenir possibles alteracions que puguin aparèixer a la vida adulta. Durant el procés del part el nado està sotmès a compressions del crani, de les cervicals i del tòrax que poden provocar-li tensions i alteracions; i en el cas de les cesàries, el fet de no haver passat pel canal del part fa que el procés del naixement no sigui el natural, tot això pot tenir conseqüències un cop ha nascut.

T’oferim la possibilitat de tractar tots aquests problemes, el nostre objectiu és que tu estiguis bé i el teu fill neixi i creixi sa.

Demana hora per una consulta.

Gràcies pel teu missatge. Et contestarem el més aviat possible.
Hi ha hagut un error a l'enviar el missatge. Si et plau, torna-ho a provar.